Tilbage til oversigt
21. juni 2022

Kom med til årets arbejdsmiljøkonference

Et godt arbejdsmiljø gavner alle! Det giver trivsel, færre sygedage og en bedre bundlinje!

Årets arbejdsmiljøkonference sætter fokus på virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde og hvordan vi kan få en bedre sikkerhedskultur. Konferencen byder også på andre aktuelle emner f.eks. sikker håndtering af kemi og kemisk risikovurdering. Der sættes fokus på ergonomi og sundhed – hvordan får vi kroppen til at holde til arbejdet? Eller hvordan håndterer vi problemstillinger i det psykiske arbejdsmiljø i forhold til krænkende handlinger? Endelig er unges arbejdsmiljø og trivsel også en del af programmet.

Konferencen byder på mange inspirerende oplæg og workshops, hvor I kan vælge de aktiviteter, der er mest interessante eller relevante for jer. Så er du landmand, gartner, skoventreprenør, anlægsgartner, entreprenør, leder, arbejdsmiljørepræsentant, elev eller har en anden tilknytning til de grønne erhverv, må du ikke gå glip af denne mulighed for at blive klogere på dit arbejdsmiljø.

”Når vi har valgt ”Få styr på arbejdsmiljøet” som overskriften på vores konference, så er det fordi vi ønsker at give medarbejdere og virksomheder viden og værktøjer, som faktisk kan gøre en forskel, og som kan styrke det systematiske samarbejde om arbejdsmiljø, som alle virksomheder skal have. Det er vores mål, at få arbejdsmiljøet højere på dagsordenen i hverdagen. Vi har fået fat i nogle af de bedste oplægsholdere og fagpersoner inden for området, og vi har forsøgt at skrue et program sammen, der er relevant for alle.”, siger projektleder Anne Marie Hagelskjær Smit.

Hvor og hvornår

Arbejdsmiljøkonferencen finder sted mandag den 14. november 2022 kl. 8.00-15.00 på Comwell, Middelfart.

Programmet for dagen udsendes i juli måned, men sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Det koster 500,- kr. at deltage. Deltagergebyret dækker deltagelse på alle de faglige oplæg og forplejning på dagen. Der er et begrænset antal billetter, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Der åbnes for tilmelding i juli på www.baujordtilbord.dk, hvor det endelige program også vil være tilgængeligt.

Konferencen kan indgå som det lovpligtige efteruddannelsestilbud til medlemmer af arbejdsmiljøorganisationer (AMO).

Har du spørgsmål? Så kontakt Anne Marie Hagelskjær Smit på tlf. 8740 3400 eller send en mail på amkonf@gls-a.dk.

 

Tilbage til oversigt