Tilbage til kursuskalender
Webinarer

Mange virksomheder har ikke arbejdet med Databeskyttelse siden 2018, hvor reglerne trådte i kraft. Der er imidlertid sket meget i forhold til Datatilsynets fortolkninger af reglerne ligesom mange virksomheder har forandret sig i mellemtiden. Dertil giver stadigt mange virksomheder – overfor GLS-A – udtryk for, at reglerne er uoverskuelige og komplekse. Derfor er mange virksomheder i tvivl om, hvordan reglerne skal gribes an i praksis, og hvordan de kommer i mål med arbejdet.

Med dette webinar klæder GLS-A virksomheder på til at arbejde med databeskyttelse. Reglerne gælder for alle – store som små – og der er et stadigt stigende fokus herpå.

På webinaret kommer vi ind bl.a. på:

  • Relevante databeskyttelsesretlige begreber
  • Virksomhedens forpligtelser
  • Hvilke rettigheder registrerede personer har, og hvordan sikres disse

Webinaret er målrettet ledere, HR-medarbejdere og andre, der beskæftiger sig med databeskyttelse i jeres virksomhed.

Webinaret afvikles som undervisning, men der er mulighed for løbende spørgsmål.

Det får du ud af webinaret:

Deltagerne på webinaret får indblik i centrale databeskyttelsesretlige begreber og et afgørende overblik over kravene til virksomheden. Derudover vil deltagerne få viden til igangsættelse eller opdatering af virksomhedens databeskyttelsesprojekt.

Når du tilmelder dig vores gratis webinar accepterer du samtidig at modtage nyhedsbreve fra GLS-A. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Tilbage til kursuskalender

Hvor og hvornår?

  • 24. oktober 202410:00 - 11:00
  • Webinar
MedlemsprisGratis