Tilbage til kursuskalender
Webinarer

Hvilke regler gælder der om uddannelse af medarbejdere. Hvad er kompetencefonde, og hvordan kan de benyttes.

Uddannelse af medarbejdere i øvrigt, herunder uddannelsesklausuler.

Særlige forhold for medarbejdere i en uddannelsesstilling (elever, praktikanter mv.).

 

Praktisk HR jura – en webinarrække

I GLS-A vil vi gerne gøre noget ekstra for vores medlemsvirksomheder, og derfor tilbyder vi nu en hel unik webinarrække, som tager jer igennem regler og lovgivning i forhold til medarbejderne. Vi ved der er meget at holde styr på, og det vil vi gerne klæde jer bedst muligt på til.

Der er både lovgivning, overenskomster, individuelle aftaler og meget andet man som arbejdsgiver bør kende til for at undgå problemer. Reglerne bliver til stadighed mere komplicerede, og det er derfor vigtigt at kende til mulige faldgruber, og vide hvordan man forebygger og løser problemer, og især hvor man kan få hjælp hertil.

Vi ved at det er svært at finde tid til lange dagskurser, så derfor tilbyder vi nu en række webinarer, som er relevante for både HR-medarbejdere, ledere og andre som arbejder med ansatte og navigerer i arbejdsgiverrollen.

Webinarerne er gratis for vores medlemsvirksomheder og du kan følge med direkte fra dit eget skrivebord.

Webinarerne vil omhandle mange forskellige emner, og gøre deltageren i stand til at følge reglerne både ved ansættelse, i det løbende ansættelsesforhold og ved fratrædelse. Vi tager en praktisk indfaldsvinkel og kommer forbi de vigtigste regler, som man skal kende.

Du kan deltage i alle webinarer eller blot i dem du finder relevante i forhold til dit job. Du skal bare tilmelde dig, tænde computeren når tiden er inde og nyde en god kop kaffe imens. Vi håber du også har nogle gode spørgsmål undervejs.

Tilbage til kursuskalender

Hvor og hvornår?

  • 2. november 202313:30 - 15:00
  • Webinar
MedlemsprisGratis
Pris for ikke-medlemmerUdbydes ikke

Tilmelding:

Husk at tilmelde alle deltagere, hvis I kommer flere.

  • Virksomhedsoplysninger

  • Deltager

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.