Lagt op d. 4. april 2018

Medarbejdere med pension i PensionDanmark har typisk også en sundhedsordning. Men mange venter for længe med at bruge ordningen, fx hvis de har ondt i ryggen.

Det er synd, for sundhedsordningen er gratis for medarbejderne, og der ingen krav om lægehenvisning til de første 15 behandlinger. Sundhedsordningen giver bl.a. adgang til behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, hvis medarbejderne har problemer i led, muskler og sener.

På den måde kan ordningen være med til at forebygge, at mindre gener udvikler sig til mere alvorlige skader og eventuelt længerevarende sygefravær.

Medarbejderne kan også bruge sundhedsordningen, hvis de fx har problemer med stress, eller alkohol. Eller hvis de har brug for en hurtig diagnose på, hvad de fejler.

I sundhedsordningen er der også et sundhedsteam, der sidder klar til at give både medarbejdere og virksomheder råd og vejledning – fx om sygefravær. Medarbejderen skal blot være omfattet af sundhedsordningen via sin pensionsordning i PensionDanmark. Ring på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21.

Læs mere om PensionDanmarks sundhedsordning på pension.dk/sundhed.