Menu

Ansættelseskontrakter & opsigelse

Skabeloner for ansættelseskontrakt og opsigelse

 

Som medlem af GLS-A har du her på siden mulighed for at finde skabelon til ansættelseskontrakter. Du får bl.a. adgang til skabeloner for ansættelseskontrakt i landbrug, bl.a. for driftsledere med og uden bolig, samt til ansættelsesbevis for jordbrugsområdet. Enhver skabelon kan downloades enten i PDF-format eller Word-format.

 

For at få adgang til skabelonerne og for at kunne benytte dig af vores ydelser, skal du være medlem og logget ind på GLS-A. Du bliver medlem ved at udfylde vores indmeldelsesblanket eller blive ringet op.

 

GLS-A er den toneangivende arbejdsgiverforening inden for de grønne områder. Vi yder rådgivning til vores medlemmer om alle ansættelsesretlige aspekter indenfor landbrug, gartneri og skovbrug. Som medlem af GLS-A er du sikret en faglig og professionel rådgivning i en arbejdsgiverforening, der samtidig har nogle af markedets laveste omkostninger.

 

Har du spørgsmål til foreningen eller brug for hjælp til at udfylde indmeldelsesformularen, er du velkommen til at kontakte os på 8740 3400 eller på info@gls-a.dk

Cookie- og privatlivspolitik