Menu

Udenlandsk arbejdskraft, dagpengegodtgørelse m.m.

Bliv klogere på reglerne, så du kan overholde dem

Er du medlem af arbejdsgiverforeningen GLS-A, vil du på denne side have adgang til information om regler for brug af udenlandsk arbejdskraft. Du kan også læse om arbejdsgiverbetaling af dagpengegodtgørelse (g-dage), som er aftalt mellem parterne for erhvervene inden for de grønne områder. Find mere information om dagpengegodtgørelse og betingelserne for udbetaling her på siden. I reglerne finder du vigtig og relevant information, hvis du søger eller beskæftiger udenlandsk arbejdskraft i din virksomhed. Du kan også finde relevant information om løn- og ansættelsesvilkår for faglært og ufaglært udenlandsk arbejdskraft.

Som medlem kan du få et samlet overblik over reglerne for udenlandsk arbejdskraft. For at få adgang til informationerne, skal du være medlem af GLS-A og være logget ind. Du bliver medlem ved at udfylde vores indmeldelsesblanket eller blive ringet op.

Som medlem af arbejdsgiverforeningen GLS-A er du medlem af Danmarks førende forening for arbejdsgivere inden for de grønne områder. Vi yder rådgivning til vores mange medlemmer om alt fra mentorordninger for flygtninge til dagpengeregler. På vores hjemmeside har medlemmerne adgang til elektroniske versioner af lønoversigter, overenskomster, ansættelseskontrakter og relevante blanketter. Du kan som medlem hos GLS-A få vejledning om udenlandsk arbejdskraft og rådgivning om arbejdsmarkedslovgivning.

Som medlem kan du kontakte os for konkret juridisk rådgivning, og vi står altid til rådighed telefonisk eller per mail med bistand til din situation. Derudover har du som medlem mulighed for at få gratis rådgivningsbesøg, deltage i relevante kurser og modtage to årlige medlemsmagasiner. Du kan læse mere om dine medlemsfordele her på hjemmesiden.
Har du spørgsmål til os og de ydelser, vi tilbyder vores medlemmer? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 8740 3400 eller skrive til info@gls-a.dk.

Cookie- og privatlivspolitik