Menu

Arbejdsmiljøregler & arbejdsmiljøloven

Branchevejledninger om arbejdsmiljø

 

Som medlem af GLS-A har du her på siden mulighed for at finde specifikke vejledninger om, hvordan du overholder arbejdsmiljøloven i din virksomhed. Vi har gennemgået alle væsentlige elementer af arbejdsmiljøloven for de grønne erhverv og har her på siden samlet en række branchevejledninger, der gør det nemt og enkelt at overholde de forskellige arbejdsmiljøregler.

 

For at få adgang til vejledningerne og andre artikler om arbejdsmiljø inden for de grønne fag, skal du være medlem og logget ind på GLS-A. Du bliver medlem ved at udfylde vores indmeldelsesblanket eller blive ringet op.

 

Som medlem af GLS-A er du medlem af den toneangivende arbejdsgiverforening inden for de grønne områder. Vi yder rådgivning til vores medlemmer om alt fra arbejdsmiljøregler til alle regler omkring elever. Derudover giver vi mulighed for at deltage i temamøde og kurser inden for aktuelle fagspecifikke  emner, du modtager vores medlemsblad 2 gange om året, mulighed for gratis rådgivningsbesøg og meget mere.

 

Har du nogle spørgsmål til foreningen eller brug for hjælp til at udfylde indmeldelsesformularen, er du meget velkommen til at kontakte os på 8740 3400 eller på info@gls-a.dk

Cookie- og privatlivspolitik