Menu

Regler feriepenge og ferie

Her finder du regler om feriepenge

Hold styr på regler om ferie

Som medlem af GLS-A har du her på siden mulighed for at finde information og regler om ferie og feriepenge for virksomheder inden for de grønne fag. Som medlem finder du vigtig information om alt fra regler vedrørende sygeferiepenge, udbetaling af feriepenge til skema til beregning af feriepenge for funktionærer. Du kan også finde information om løn under ferie og ferietillæg. Vi har kort sagt samlet alle relevante regler om ferie for virksomheder inden for de grønne fagområder.

For at få adgang til artiklerne om regler for ferie og feriepenge, skal du være medlem og logget ind på GLS-As medlemsside. Du bliver medlem af foreningen ved at udfylde vores indmeldelsesblanket eller blive ringet op. Som medlem af GLS-A er du medlem af den ledende arbejdsgiverforening inden for den grønne sektor. Vi varetager medlemmernes fælles interesser om arbejdsforhold og har fokus på arbejdsmiljø og uddannelse.

Vi vejleder vores medlemmer om alt fra regler om feriepenge til regler om overenskomstforhold. Dermed er du godt rustet, når det gælder reglerne om feriepenge, beregning, indberetning og udbetaling af ferie til de ansatte. Derudover har du som medlem hos os mulighed for at få gratis rådgivningsbesøg, hvor vi fx gennemgår kontrakter, arbejdstid og efteruddannelse. GLS-A udbyder også medlemskurser med udgangspunkt i lovgivningen og aktuelle branchespecifikke udfordringer. Derudover får du tilsendt vores medlemsblad to gange årligt, og du kan søge råd og vejledning hos vores konsulenter, som kan hjælpe, hvis du som medlem har spørgsmål vedrørende arbejdsmiljø, uddannelse og arbejdsmarkedsforhold.

Har du spørgsmål til foreningen og vores ydelser? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 8740 3400 eller sende en mail til info@gls-a.dk

Cookie- og privatlivspolitik