Regler feriepenge og ferie

Her finder du regler om ferie

Som medlem af GLS-A, har du her på siden mulighed for at finde information og regler omkring ferie og feriepenge for virksomheder inden for de grønne fag. Som medlem finder du således information om alt fra regler vedrørende sygeferiepenge til skema til feriepengeberegning for funktionærer. Vi har kort sagt samlet alle relevante regler om ferie for virksomheder inden for de grønne fag.

For at få adgang til artiklerne om regler for barsel og sygedagpenge inden for de grønne fag, skal du være medlem og logget ind på GLS-A. Du bliver medlem af foreningen ved at udfylde vores indmeldelsesblanket eller blive ringet op.

Som medlem af GLS-A er du medlem af den ledende arbejdsgiverforening inden for de grønne fag. Vi yder rådgivning til vores medlemmer om alt fra regler om ferie og feriepenge til regler om arbejdsmiljø. Derudover har du som medlem mulighed for at få gratis rådgivningsbesøg, deltage i relevante kurser, modtage 2 årlige medlemsblad og meget andet.

Har du spørgsmål til foreningen og vores ydelser, er du meget velkommen til at ringe til os på 8740 3400 eller skrive til info@gls-a.dk

Cookie- og privatlivspolitik