Menu

Regler for sygedagpenge, barsel m.m.

Her finder du som medlem alle regler omkring sygdom og barsel

Er du medlem af GLS-A, har du her på siden mulighed for at finde alle regler om sygdom og barsel for virksomheder inden for de grønne fag. Hos GLS-A har vi samlet reglerne om sygedagpenge og barsel, så du som arbejdsgiver nemt kan finde de regler, du har brug for at vide noget om. Du kan for eksempel finde information om erstatningsmulighederne, hvis en medarbejder sygemeldes i forbindelse med en ulykke. De gældende regler om sygedagpenge hjælper dig med at holde styr på, hvilke betingelser man skal opfylde for at være berettiget til sygedagpenge.

Hvis du har en medarbejder, som skal på barsel, har medarbejderen en række muligheder og rettigheder, som du som arbejdsgiver bør kende. Reglerne for barsel omfatter fravær og betaling i form af løn eller barselsdagpenge. Hos GLS-A kan du læse mere om de gældende regler under barsel. Som medlem kan du få det fulde overblik over reglerne om barsel og sygedagpenge.

For at få adgang til artiklerne om regler for barsel og sygedagpenge inden for den grønne sektor, skal du være medlem og logget ind på GLS-A. Du bliver medlem af foreningen ved at udfylde vores indmeldelsesblanket eller blive ringet op. Som medlem af GLS-A er du medlem af den ledende arbejdsgiverforening inden for de grønne fag. Vi yder rådgivning til vores medlemmer om alt fra regler om sygedagpenge til regler om forsikring. Derudover har du som medlem mulighed for at få gratis rådgivningsbesøg, deltage i relevante kurser, modtage to årlige medlemsblade og meget andet. Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder af fordele her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål til foreningen og vores ydelser? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 8740 3400 eller skrive til info@gls-a.dk

Cookie- og privatlivspolitik