Regler for sygedagpenge, barsel m.m.

Her finder du som medlem alle regler omkring sygdom

 

Er du medlem af GLS-A, har du her på siden mulighed for at finde alle regler omkring sygdom og barsel for virksomheder inden for de grønne fag. Hos GLS-A har vi samlet reglerne omkring sygdom og barsel, så du som arbejdsgiver nemt kan finde de regler, du har brug for at vide noget om. Du kan for eksempel finde information om erstatningsmulighederne, hvis en medarbejder sygemeldes i forbindelse med en ulykke.

 

For at få adgang til artiklerne om regler for barsel og sygedagpenge inden for de grønne fag, skal du være medlem og logget ind på GLS-A. Du bliver medlem af foreningen ved at udfylde vores indmeldelsesblanket eller blive ringet op.

 

Som medlem af GLS-A er du medlem af den ledende arbejdsgiverforening inden for de grønne fag. Vi yder rådgivning til vores medlemmer om alt fra regler om sygedagpenge til regler om forsikring. Derudover har du som medlem mulighed for at få gratis rådgivningsbesøg, deltage i relevante kurser, modtage 2 årlige medlemsblad og meget andet.

Har du spørgsmål til foreningen og vores ydelser, er du meget velkommen til at ringe til os på 8740 3400 eller skrive til info@gls-a.dk

Cookie- og privatlivspolitik