Menu

COVID-19

Vi har samlet vores råd og vejledning vedr. COVID-19 her på siden, som løbende opdateres og udbygges i overensstemmelse med…

Vi har samlet vores råd og vejledning vedr. COVID-19 her på siden, som løbende opdateres og udbygges i overensstemmelse med udviklingen på området.

Konsekvenserne af COVID-19 og deraf følgende fravær kræver i de fleste tilfælde en konkret vurdering. Kontakt derfor GLS-A for rådgivning, hvis ikke du kan finde svare på denne side, eller er i tvivl i en konkret situation.

Situationen vedrørende COVID-19 udvikler sig dag for dag, og GLS-A opfordrer til, at man løbende holder sig orienteret på den officielle side www.coronasmitte.dk, som samler alle aktuelle informationer samt seneste vejledninger og retningslinjer fra alle relevante myndigheder, samt virksomhedsguiden.dk, som er målrettet virksomheder med relevant information om f.eks. gældende kompensationsordninger. Derudover kan sundhedsmyndighedernes aktuelle anbefalinger og vejledninger findes her.

Restriktioner
En ny aftale om yderligere genåbning af samfundet er netop faldet på plads således, at den gradvise og geografisk differentierede genåbning, som begyndte 1. marts 2021 og blev lempet d. 5. april 2021, fortsætter med yderligere lempelser per d. 21. april 2021, hvor de hidtidige restriktioner udløber. Udgangspunktet er, at restriktioner, som ikke er blevet lempet, fortsat er gældende. Læs mere om den seneste genåbningsaftale her. De foregående genåbningsaftaler kan findes her og her. De forskellige restriktioner kan i større eller mindre grad påvirke GLS-As medlemsvirksomheder. Find aktuel information om gældende nationale og lokale restriktioner her.