Menu

COVID-19

Vi har samlet vores råd og vejledning vedr. COVID-19 her på siden, som løbende opdateres og udbygges i overensstemmelse med…

Vi har samlet vores råd og vejledning vedr. COVID-19 her på siden, som løbende opdateres og udbygges i overensstemmelse med udviklingen på området.

Konsekvenserne af COVID-19 og deraf følgende fravær kræver i de fleste tilfælde en konkret vurdering. Kontakt derfor GLS-A for rådgivning, hvis ikke du kan finde svare på denne side, eller er i tvivl i en konkret situation.

Situationen vedrørende COVID-19 udvikler sig dag for dag, og GLS-A opfordrer til, at man løbende holder sig orienteret på den officielle side www.coronasmitte.dk, som samler alle aktuelle informationer samt seneste vejledninger og retningslinjer fra alle relevante myndigheder, samt virksomhedsguiden.dk, som er målrettet virksomheder med relevant information om f.eks. gældende kompensationsordninger.

Restriktioner
For at stoppe spredningen af COVID-19 har regeringen indført nationale restriktioner og tillige en række skærpede restriktioner både lokalt og nationalt, som i større eller mindre grad kan påvirke GLS-As medlemsvirksomheder.