Tilbage til oversigt
27. august 2021

Jeres medarbejdere kan få hjælp til at komme hurtigt igennem sundhedssystemet

Husk, at jeres medarbejdere som en del af deres pensionsordning i PensionDanmark også har en sundhedsordning. Den giver bl.a. adgang til Hurtig diagnose, hvor de kan få hjælp til hurtig udredning og genoptræning. Alene i årets første halvdel har over 4.500 medlemmer i PensionDanmark fået hjælp.

”Hurtig diagnose” hjælper medarbejderne med hurtigt at finde ud af, hvad de fejler, hvis de er blevet henvist til en speciallæge fra deres egen læge. Når de ringer til PensionDanmarks sundhedsteam, taler de med en sygeplejerske, der hjælper dem bedst muligt igennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid.

Sådan kan medarbejderne bruge Hurtig diagnose

Har medarbejderne fx alvorlige rygproblemer, og har lægen mistanke om en diskusprolaps, så er ventetiden ikke sjov – både pga. smerterne og uvisheden om sygdommens alvor. Her er det oplagt at bruge mulighederne i Hurtig diagnose, som er en del af medarbejdernes sundhedsordning.

Medarbejderne kan også få hjælp til at komme til en speciallæge (fx ortopædkirurg, reumatolog eller hudlæge), eller hvis de fx har brug for en scanning, røntgen, ultralyd eller kikkertundersøgelse. Vær dog opmærksom på, at medarbejderen skal have en henvisning fra en praktiserende læge forinden.

Medarbejderne kan ringe til PensionDanmarks sundhedsteam på telefon 7012 1335 alle hverdage kl. 8-18. Læs mere om de forskellige tilbud i sundhedsordningen på PensionDanmarks hjemmeside.

Tilbage til oversigt
woman in white button up shirt and blue stethoscope