Tilbage til oversigt
29. november 2017

Elektronisk lønsumsindberetning gennem ProLøn

GLS-As samarbejde med ProLøn åbner nu muligheden for at vores medlemmer kan indberette deres lønsummer til kontingentberegningen igennem ProLøns elektroniske lønsystem. De kommende indberetninger til beregning af kontingent i januar 2018 skal fortsat indberettes manuelt som hidtil.

ProLøn skriver, at alt det basale omkring lønindberetning er på plads, og de første brugere melder allerede positivt tilbage. Den gode, gamle og solide lønmotor i nyt moderne og brugervenligt design leverer varen, herunder effektiv digitalisering af alle de regler, der er i Danmark omkring skat, ferielov, indberetninger m.m.

”At mere foregår automatisk tager selvfølgelig ikke ansvaret fra arbejdsgiveren, men ved tvivl er der altid mulighed for at tage en snak med en lønkonsulent. Vi har nemlig stadig gratis support – ligesom vi hjælper med samkøring af it-systemer, fx ved at overføre timer til ProLøn, som så efterfølgende kan danne en kassekladde til bogføringssystemet. På den måde reducerer vi tastearbejdet og effektiviserer administrationen.” siger direktør Finn Conradsen, ProLøn

Digitalisering af arbejdsgange skal gøre det nemmere for danske virksomheder at drive konkurrencedygtig forretning og dermed skabe vækst. Det konkluderer Digitalt Vækstpanel (Erhvervsministeriet) i en rapport fra maj i år.

“I ProLøn oplever vi, at kunderne er opmærksomme på denne trend, og efterspørgslen er stigende. Øget digitalisering og automatisering er et must for alle, der i dag driver en forretning, og et samarbejde med ProLøn kan være den optimale løsning i forhold til digitalisering af administrationen.” slutter Finn Conradsen, direktør.

Læs mere om GLS-As samarbejde på ProLøns hjemmeside

Tilbage til oversigt