Tilbage til oversigt
17. december 2018

Ny fælles uddannelseskonsulent skal opruste GLS-A’s medlemsvirksomheder og medarbejdere til fremtiden

GLS-A, 3F og HK ruster sig til fremtidens øgede kompetencekrav og har i en fælles uddannelsesindsats ansat Lotte Julin Bock pr. 1. januar 2019. Lotte skal hjælpe GLS-As medlemmer og medarbejdere med målrettet at arbejde med efteruddannelse og kompetenceudvikling. Organisationerne ønsker, at virksomhederne og medarbejderne i øget omfang benytter sig af de gode muligheder som kompetencefondene stiller til rådighed for økonomisk kompensation for kompetenceudvikling.

Lotte vil fungere som strategisk bindeled mellem virksomhederne, medarbejderne, uddannelsesstederne og organisationerne. Lotte vil kort sagt være den konsulent som virksomhed og medarbejder skal henvende sig til, så snart der er spørgsmål om planlægning eller finansering af efteruddannelse og kompetenceudvikling og få søsat uddannelsesinitiativer. Lotte kan også være bindeleddet mellem medarbejdere og virksomheder som på tværs af virksomheder har et ønske om at afholde fælles kurser.

Lotte kommer med 13 års erfaring fra erhvervsskolesektoren, hvor hun bl.a. har beskæftiget sig med undervisning, udvikling og strategisk ansvar for forskellige uddannelser senest som uddannelseschef hos Tradium i Randers.

 

Kontaktoplysninger:

Lotte Julin Bock

GLS-A , Agro Food Park 13

8200 Skejby

Telefon 8740 3412

Tilbage til oversigt