Tilbage til oversigt
21. december 2022

Årets læremester er kåret

GLS-A og 3F har netop kåret Årets Læremster 2022.

Stub og Gren vinder prisen som Årets Læremester 2022

GLS-A har været med til at uddele prisen til Årets Læremester 2022 til Stub og Gren. Det er deres lærling, Victor, som har indstillet virksomheden, og det er med stor glæde at vi kan sige tillykke til Nickolai Schlechter og resten af de dygtige mennesker i Stub og Gren.

I sin indstilling har Victor skrevet “Jeg vil gerne nominere min læreplads, fordi det er verdens bedste lære- og arbejdsplads. Dette begrunder jeg med at de tager hånd om deres medarbejdere, sætter trivsel og sociale sammenhold i højsædet i form af hyggefredage, deltagelse i messer, biografture. Også på det faglige områder er Stub og Gren i klasse for sig, hvor de bruger mange penge på efteruddannelse, sikrer at vores udstyr er vedligeholdt og lever op til alle de skrappeste sikkerhedskrav. I min læretid får jeg meget spændende og udfordrende opgaver, som har lært mig en masse. Efter endt læretid, fik jeg tilbud en fastansættelse og jeg takkede naturligvis ja.”

Den høje faglighed og fokus på arbejdsmiljøet gør dem bare til gode ambassadører for uddannelsen og branchen. De er bevidste om deres ansvar som læreplads, og de deltager aktivt i samarbejdet med skolen, for at sikre den bedste læretid for deres lærlinge.

Det er en fornøjelse at besøge så gode ambassadører for vores uddannelser, og måden de er med til at uddanne fremtidens faglærte.

Tilbage til oversigt