Tilbage til oversigt
22. november 2023

Årets læreplads er fundet!

Gunnar Christensens Planteskole kåret som Årets Læreplads

Et stort tillykke til det fantastiske hold bag succesen!

“I gør et stort arbejde, når det kommer til at uddanne næste generation af gartnere, og det er en fornøjelse at kunne overrække jer prisen som Årets Læreplads. Det er fuldt fortjent,” sagde GLS-A’s bestyrelsesformand, Helle Reedtz-Thott, da hun overrakte prisen.

Gunnar Christensens Planteskole vandt prisen efter de i første omgang blev indstillet til prisen af deres 6 lærlinge. Tre af lærlingene, Astrid, Maja og Louise var til stede under prisoverrækkelsen, mens de tre andre var på skole. I deres indstilling skortede det ikke på rosen af deres arbejdsplads. De lagde særligt vægt på, at man som lærling får et stort indblik i både produktionen men også hele virksomhedens drift. Der er altid tid til at lytte til lærlingene, og lærlingene kan altid få hjælp og vejledning.

At uddanne unge mennesker er en del af planteskolens DNA, bekræftede ejer Henrik Christensen i sin tale ved prisoverrækkelse.

Vi er i GLS-A meget glade for. at vi kan være med til at fejre de dygtige virksomheder, der går den ekstra mil, når det kommer til at uddanne fremtidens faglærte. Det bekræfter det os i, at vi har taget den rigtige beslutning sammen med 3F. At vi sammen uddeler en pris viser, at vi har et fælles ansvar for vores uddannelser, og det er et ansvar vi tager meget seriøst.

Endnu en gang stort tillykke til Gunnar Christensens Planteskole

Tilbage til oversigt