Tilbage til oversigt
22. december 2022

Årets lærling er kåret

Isabella vinder prisen som Årets Lærling 2022

Tillykke til Isabella Fog Damgaard fra Johansens Planteskole med prisen som årets lærling. Isabella blev nomineret til prisen af sin arbejdsgiver, Johansens Planteskole.

Isabella har udvist en helt ekstraordinær interesse og forståelse for behandling af frø, og hun forbereder sin eksamensopgave ved at lave forsøg, som hun løbende analyserer på hen over flere måneder på utroligt professionelt niveau.

I løbet af dette efterår skal Isabella i fire ugers praktikophold hos en af planteskolens frø-leverandører, som hun allerede flere gange har været i direkte kontakt med for at drøfte frøspecifikke spørgsmål, som hun støder på i sit daglige arbejde. Faktisk har vi oplevet, at Isabella har løftet planteskolens arbejde med frø og frøbehandling til et højere niveau, hvilket er meget usædvanligt for en elev.
Ud over sin helt særlige interesse for arbejdet med frø har Isabella vist et stort engagement i forhold til de mikrobiologiske dele af planteskoledriften, og hun søger altid at finde forklaringer på de udfordringer, som opstår i forhold til udvikling af liv i både planter og jord. Isabella har udvist stor interesse for jordens frugtbarhed og kommer ofte med forklaringer og mulige løsningsforslag for at optimere driften af jorden. Derudover løser Isabella alle praktiske og maskinelle opgaver på et højt niveau, og hendes alsidighed gør hende til en helt særlig elev. At hun samtidig er stærk i social sammenhæng, altid i godt humør og med en frisk bemærkning på læberne, gør blot glæden ved at arbejde sammen med hende endnu større.
Isabella er ekstremt seriøs, yderst videbegærlig, fagligt meget dygtig, og hun har en klar retning for sin karriere i det grønne fag, og hun er en af dem, vi i den grønne branche kommer til at få stor værdi og glæde af fremover.
Ovenstående er præcist Isabella i rollen som elev i alle sammenhænge!Vi er utroligt glade for samarbejdet med Isabella, og hun lever til fulde op til vores krav til at være elev i Johansens Planteskole, nemlig at hvis man tager ansvaret, så får man det også.

Det har været en stor fornøjelse at besøge Isabella på hendes læreplads, og prisen er fuldt fortjent.

Tilbage til oversigt