Tilbage til oversigt
16. oktober 2019

Arbejdsskadeforsikringsaftalen bliver billigere

Ny forsikringsaftale pr. 1. januar 2020

Arbejdsskadeforsikringen for medlemmer af GLS-A skifter forsikringsselskab til Protector Forsikring pr. 1. januar 2020, da den nuværende aftale med Topdanmark ophører.

Billigere forsikring via Danmarks største forsikringsmægler

GLS-A og Willis Towers Watson har fremadrettet indgået samarbejde omkring foreningens arbejdsskadeforsikring for at sikre medlemmerne markedets laveste præmier. Willis Towers Watson har som Danmarks største forsikringsmægler en unik indkøbsfordel ved indkøb af forsikringer til GLS-As medlemsvirksomheder.

GLS-A har sammen med Willis Towers Watson forestået et udbud af rammeaftalen for arbejdsskadeforsikringen. Dette har resulteret i en præmiebesparelse på ca. 10-30 % afhængig af arbejdstype og ca. 20 % i gennemsnit.

Willis Towers Watson – Danmarks største forsikringsmægler

En forsikringsmægler er ensbetydende med uvildig rådgivning. Willis Towers Watson i varetager, i modsætning til et forsikringsselskab, udelukkende kundernes interesser. Willis Towers Watson har gennem årene udviklet den traditionelle forsikringsmæglerrolle og har udover forsikringsmæglere egne jurister, ingeniører og valuarer internt i huset. Dette sikrer kunden den fornødne ekspertise i relation til kundens forsikringer.

Protector Forsikring

Protector er et norsk forsikringsselskab som er etableret i 2004. I 2007 blev selskabet noteret på børsen i Oslo og i dag er Protector repræsenteret både Norge, Sverige og Danmark med mere end 150 medarbejdere. Selskabet er godkendt af Willis Market Security.

Få et uforpligtende tilbud:

Det er nemt, gratis og uforpligtigende at få tilbud gennem GLS-A’s forsikringsaftale:

  • Du kan enten udfylde den vedlagte undersøgelsesfuldmagt med angivelse af dit nuværende forsikringsselskab. Herefter indhenter Willis Towers Watson automatisk de nødvendige risikooplysninger, og udarbejder et samlet forsikringstilbud til dig. Fuldmagten sendes til  Kristian.Bech@willistowerswatson.com
  • Alternativt kan du kontakte Willis Towers Watson for yderligere information:

Kristian Bech, telefon 8813 9459, Kristian.Bech@willistowerswatson.com

Spørgsmål til GLS-A

Hvis du har spørgsmål til GLS-A om arbejdsskadeforsikringen, kan du kontakte Christian Mikaelsen eller Jens Poulsen på telefon 87 40 34 00.

 

 

Tilbage til oversigt