Tilbage til oversigt
18. september 2020

Forbedret sundhedsordning til jeres ansatte

Medarbejdernes sundhedsordning i PensionDanmark er udvidet, så medarbejderne nu har adgang til flere end 450 klinikker, hvor de kan få hjælp hos en fysioterapeut eller kiropraktor.

Det er en markant forbedring i forhold til tidligere, hvor der var adgang til 150 klinikker. Og det bliver endnu bedre frem mod årsskiftet, hvor det samlede antal klinikker forventes at nå op på omkring 700. Så går medarbejderne rundt med småskavanker eller smerter, har de altså endnu bedre muligheder for at få en tid til behandling, når det passer dem.

Sundhedsordningen er en del af medarbejdernes pensionsordning i PensionDanmark. De skal ikke selv have penge op af lommen, og de behøver ikke en henvisning fra lægen.

Medarbejderne bestiller tid i PensionDanmarks app ”Din Pension” eller på pension.dk. De kan også ringe til sundhedsordningen på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-21.

Massage sker fremover hos en fysioterapeut
Fra den 1. november bliver massage en del af behandlingen hos en fysioterapeut. Har medarbejderne brug for at få løsnet ømme og spændte muskler, skal de derfor bestille tid hos en fysioterapeut i sundhedsordningen –  ikke en massør.

Fysioterapeuten vil også kunne give medarbejderne nogle træningsøvelser, der kan hjælpe dem med deres smerter. Undersøgelser viser nemlig, at kombinationen af massage og øvelser har den bedste effekt.

Få hjælp hos PensionDanmarks sundhedsteam
Sundhedsordningen indeholder også adgang til PensionDanmarks sundhedsteam, der består af 20 erfarne sygeplejersker og socialrådgivere. De sidder klar ved telefonerne (ring 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21). Her kan jeres virksomhed få telefonisk hjælp fx i forhold til sygefravær, hvor sundhedsteamet kan rådgive og hjælpe virksomheden med, hvordan man kan håndtere sygemeldte medarbejdere, eller medarbejdere der ofte er syge. Medarbejderen skal blot være omfattet af sundhedsordningen via sin pensionsordning i PensionDanmark.

Medarbejderne kan også selv ringe og få hjælp hos sundhedsteamet. De kan også få hjælp, hvis de er blevet henvist til en speciallæge fra deres egen læge. De får hjælp fra en sygeplejerske, der hjælper dem gennem sundhedssystemet – uden unødig ventetid

Tilbage til oversigt