Tilbage til oversigt
22. august 2023

FutureFood mangler uddannelsesambassadører

Vi har brug for at flere unge vælger en erhvervsuddannelse og i særdeleshed inden for vores erhverv. Derfor er GLS-A en del af kampagneindsatsen FutureFood. I FutureFood har vi gode erfaringer med at bruge lærlinge som uddannelsesambassadører, og pt. mangler vi nogle fra GLS-A’s brancher.

Hvis i har en lærling, som i ved interesserer sig for især sociale medier, og som også har lyst til at fortælle om deres erfaringer som lærling, så må i meget gerne give beskeden videre til den pågældende lærling.

Som uddannelsesambassadør er man med til at skabe større interesse for fødevarebranchen. Dette gøres eksempelvis ved at dele oplevelser fra hverdagen via Instagram. Lige nu dele unge fra forskellige fødevarebrancher film og billeder fra deres hverdag. Instagramsiden hedder futurefood.nu

Såfremt i har en lærling som kunne være interesseret i at blive uddannelsesambassadør, så kan de læse mere i denne korte folder. Her fremgår også, hvem de skal kontakte for at blive en del af arbejdet.

Hvad er FutureFood?

Future Food er fødevarebranchens fælles kampagneindsats målrettet rekruttering til uddannelser.

Sammen med danske organisationer og virksomheder i hele fødevarebranchen kæmper vi for at få de skarpeste hænder og dygtigste hjerner til at bekæmpe klimaudfordringerne og samtidig sikre, at alle får mad på bordet.

Se mere på FutureFoods hjemmeside

Tilbage til oversigt