Tilbage til oversigt
10. februar 2023

GLS-A skal have ny direktør

GLS-A’s direktør Jens Bjørn Poulsen har meddelt bestyrelsen, at han ønsker at fratræde pr. 1. august 2023 for at gå på pension.

GLS-A bestyrelse iværksætter nu en proces for at finde en afløser til stillingen, som både indeholder et stort ansvar men også rummer rigtig gode muligheder for indflydelse for den rette kandidat.

Jens Bjørn Poulsen blev oprindeligt ansat i arbejdsgiverforeningen i 1987 som fuldmægtig. Et par år senere blev han afdelingschef og i 2000 underdirektør. I 2016 tiltrådte han stillingen som direktør.

GLS-A’s formand Helle Reedtz-Thott udtaler: Vi har være meget glade for Jens’ indsats gennem årene og er derfor kede af, at han ønsker at træde tilbage. Personligt har jeg haft et fortrinligt samarbejde med Jens, der har været en stor støtte i mit og bestyrelsens arbejde, ikke mindst i forbindelse med overenskomstforhandlinger. Vi vil nu iværksætte en proces for at finde en ny direktør til foreningen, som kan videreføre og udvikle den linje, som vi har lagt til gavn for foreningens medlemmer.

GLS-A’s direktør Jens Bjørn Poulsen udtaler: Jeg har haft 36 fantastiske år i arbejdsgiverforeningen. Det har været spændende at hjælpe de grønne branchers virksomheder med en meget bred portefølje af opgaver inden for overenskomster, ansættelsesret, uddannelse og arbejdsmiljø. Jeg har haft berøringsflader til mange mennesker i medlemsvirksomhederne og i organisationsverdenen. Som direktør har jeg haft et meget åbent og fint samarbejde med formanden og bestyrelsen, som har vist mig stor tillid og givet meget frie rammer at arbejde under. Min hustru og jeg har valgt at stoppe vores arbejdsliv samtidig, og vi ser nu frem til at få tid til at dyrke de mange interesser, vi har og at få mere tid til vores børn og børnebørn.

Kontakt:

Formand Helle Reedtz-Thott, telefon 26 23 36 50

Direktør Jens Bjørn Poulsen, telefon 28 40 48 65

Tilbage til oversigt