Tilbage til oversigt
28. oktober 2020

GLS-A’s medlemmer kan spare penge på arbejdsskadeforsikringen

Det er nu knap et år siden, at forsikringsaftalen blev overflyttet fra Topdanmark og til Protector Forsikring. Overflytningen har været en succes da samtlige medlemmer omfattet af forsikringsaftalen har opnået en helårlig besparelse – i gennemsnit 10-12 %.

Forsikringsmægleren Willis Towers Watson, som står for administration af forsikringsaftalen har i det forgangne år kontaktet flere medlemmer af GLS-A og har i den forbindelse kunnet afgive tilbud via den fælles forsikringsaftale.

Her ser vi en generel tendens, at der er besparelser at hente for jeres medlemmer inden for alle arbejdsområder.

De generelle tendenser der ses på forsikringsmarkedet er desværre generelt højere indekseringer (præmiestigninger) på arbejdsskadeforsikringen samt et stigende antal individuelle varslinger. Dette sker på baggrund af et stigende antal arbejdsskader, hvilket resulterer i langt større erstatningsudbetalinger end tidligere.

Få et uforpligtende tilbud:

Det er nemt, gratis og uforpligtigende at få tilbud gennem GLS-A’ forsikringsaftale:

  • Du kan enten udfylde den undersøgelsesfuldmagt med angivelse af dit nuværende forsikringsselskab. Herefter indhenter Willis Towers Watson automatisk de nødvendige risikooplysninger, og udarbejder et samlet forsikringstilbud til din virksomhed – se undersøgelsesfuldmagt
  • Alternativt kan du kontakte Willis Towers Watson for yderligere information:

Kristian Bech, telefon +45 8813 9459, Kristian.Bech@willistowerswatson.com

Tilbage til oversigt
close-up photo of assorted coins