Tilbage til oversigt
25. marts 2019

Nyt tilbud til GLS-As medlemsvirksomheder

Gør det nemmere at styre virksomhedens kemikalieanvendelse

Lovgivningen forpligter alle virksomheder til at holde styr på kemikalier. Som arbejdsgiver skal man sørge for at have opdaterede sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger på alle faremærkede produkter (med de rød/hvide mærker) og disse skal gemmes i minimum 10 år efter endt brug.

Det kan være vanskeligt og tidskrævende at arbejde med dokumentation af faremærkede produkter, og derfor har GLS-A nu indgået et samarbejde med IT-virksomheden EcoOnline.  Chemical Manager er et brugervenligt IT-system til håndtering af kemikaliedokumentation.

Chemical Manager indeholder:

  • En SDS-database med 75.000+ sikkerhedsdatablade som indeholder leverandørernes oplysninger om sikker håndtering, opbevaring mv. af midlerne.
  • Automatiseret oprettelse af arbejdspladsbrugsanvisninger med automatisk udtræk af de vigtigste informationer fra sikkerhedsdatabladet
  • Automatisk overholdelse af den 10-årige arkiveringspligt
  • Dedikeret kontaktperson, som hjælper med implementering og support
  • En masse andre funktioner, som sparer dig for tid og gør implementering af kemikaliesikkerhed på din arbejdsplads hurtigere og lettere

Vi har indgået aftale om to fordelagtige pakkeløsninger, kun for GLS-A medlemmer:

Pakke 1 – op til 100 sikkerhedsdatablade

Årlig pris for GLS-A medlemmer: 5.700 kr.
Besparelse 3.750 Kr.
Oprettelse (én gang) 1.400 kr.

Pakke 2 – op til 150 sikkerhedsdatablade samt en række ekstra muligheder

Årlig pris for GLS-A medlemmer: 10.000 kr.
Besparelse   7.950 kr.
Oprettelse (én gang)   3.000 kr.

GLS-A medlemmer der allerede benytter systemet, vil opnå den nye rabat ved næste fakturering.

”Som et led i virksomhedens arbejdsmiljø synes vi det er en rigtig god aftale. ChemiControl sikrer, at virksomheden altid overholder lovgivningen, og det sparer samtidig virksomheden meget tid. Det er en rigtig god aftale – også rent økonomisk – for alle vores medlemmer”, siger HR- og arbejdsmiljøchef i GLS-A, Anne Marie Hagelskjær Smit.

I henhold til samarbejdsaftalen vil alle GLS-As medlemmer bliver kontaktet af EcoOnline, hvor det vil være muligt at høre mere om produktet.

 

Læs mere om ChemiControl her www.ecoonline.dk
Tlf: 89 87 35 70
mail: info@ecoonline.dk

Tilbage til oversigt