Tilbage til oversigt
1. oktober 2020

Workgreen.dk er nu udvidet med et landbrugsspor

Portalen www.workgreen.dk udvider nu siden med et landbrugsspor, der favner specialerne planter og husdyr. I forvejen er jordbrugsmaskinfører og gartneruddannelserne repræsenteret på siden. På siden er det muligt at få et rigtig godt indblik i brancherne, herunder hvordan det er at arbejde i erhvervene og være elev.

Workgreen er skabt i samarbejde mellem GLS-A og 3F og er målrettet unge, der står over for at skulle vælge uddannelse, eller andre der ønsker at finde arbejde i de grønne brancher. Da workgreen for første gang blev lanceret i 2018 sagde GLS-A’s bestyrelsesformand, Helle Reedtz-Thott, “Vi har brug for dygtige og kvalificerede medarbejdere og flere faglærte i fremtiden, og de unge vil gerne sikres en praktikplads, når de vælger en erhvervsfaglig uddannelse. Vi håber, at løftet om en kvalificeret praktikplads, vil få flere unge med interesse for det ”grønne område”, til at vælge en uddannelse inden for branchen”.

Næsten samtidig med lanceringen af et landbrugsspor på siden, har GLS-A, Landbrug og Fødevarer og 3F i fællesskab udstedt en praktikpladsgaranti i landbrugsuddannelsen. Fremtiden er faglært, og de grønne uddannelser giver gode karrieremuligheder.

Alle videoer er filmet hos medlemmer af GLS-A.  Hvis du ikke allerede har været inde på siden, så skynd dig ind og se den.

Tilbage til oversigt