Tilbage til oversigt
19. juni 2020

Bekæmp coronasmitte på arbejdspladsen

Corona virus er stadig aktiv i Danmark og vi skal stadig passe på smittespredning på arbejdspladserne inden for landbrug, skovbrug og gartneri. GLS-A har i samarbejde med Statens Seruminstitut, Arbejdstilsynet, 3F og Landbrug og Fødevarer udarbejdet flere relevante vejledninger til virksomheder.

Materiale til download herunder

Få viden om, hvordan I undgår smitte med coronavirus og få inspiration til løsninger I kan bruge på jeres arbejdsplads i vores Ide-katalog samt faktark:

Ide-katalog

Faktaark og tjekliste om kontaktsmitte

Faktaark og tjekliste om dråbesmitte

Har I selv en løsning som andre virksomheder kunne have gavn af, så lad os høre om det. Hvis I har brug for mere vejledning, kan HR- og arbejdsmiljøchef i GLS-A, Anne Marie Hagelskjær Smit kontaktes direkte på 87403407 eller amh@gls-a.dk.

Det er meget vigtigt, at virksomheder og medarbejdere tager de korrekte forholdsregler, da det ellers kan få store konsekvenser. For nylig lukkede Tysklands største slagteri og sendte 7.000 personer i karantæne, efter der udbrød smitte med covid-19 på slagteriet. Vi opfordrer derfor alle vores medlemmer til at bruge materialet og rådgivningen.

 

På Arbejdstilsynets hjemmeside finder I mere information om forholdsregler pga. covid-19 indenfor bl.a.

Transport, kontor, butikker og produktionsvirksomheder

Tilbage til oversigt