Tilbage til oversigt
26. marts 2021

Seneste nyt angående COVID-19

En ny rammeaftale om yderligere genåbning af samfundet efter påske faldt forleden på plads, så vi forhåbentligt alle sammen kan kigge ind i et forår og sommer med lempelse af mange af de restriktioner og begrænsninger, som har været gældende siden december.

I den forbindelse skal man som virksomhed være opmærksom på, at en række af de særlige regler, som skal afbøde de økonomiske konsekvenser af COVID-19, er forlænget til og med 30. juni 2021. Det drejer sig især om følgende:

  • De forskellige hjælpepakker til erhvervslivet – læs mere her
  • De særlige regler om sygedagpenge og refusion fra første fraværsdag ved coronarelateret fravær – læs mere her
  • De særlige regler om ret til barselsdagpenge ved pasning af børn under visse omstændigheder – læs mere her

Indsatsen mod COVID-19 med øget testning og udrulning af vaccinationsplaner kan give anledning til en række problemstillinger. Kan man pålægge en medarbejder at lade sig teste? Hvordan forholder man sig til en medarbejders fravær pga. bivirkninger efter vaccine? Læs mere på vores hjemmeside, hvor du også kan finde vores opdaterede FAQ, som giver svar på en lang række af de typiske spørgsmål, der opstår i relation til COVID-19 og virksomhedens medarbejdere.

Vær desuden opmærksom på at aktuel information om gældende nationale og lokale restriktioner altid kan findes her. Gældende anbefalinger og retningslinjer fra sundhedsmyndighederne kan findes her.

Tilbage til oversigt
text