Arbejdsskadeforsikring

Billigere forsikring via Danmarks største forsikringsmægler GLS-A og Willis Towers Watson har fremadrettet indgået samarbejde omkring foreningens arbejdsskadeforsikring for at…

Billigere forsikring via Danmarks største forsikringsmægler

GLS-A og Willis Towers Watson har fremadrettet indgået samarbejde omkring foreningens arbejdsskadeforsikring for at sikre medlemmerne markedets laveste præmier. Willis Towers Watson har som Danmarks største forsikringsmægler en unik indkøbsfordel ved indkøb af forsikringer til GLS-As medlemsvirksomheder.

GLS-A har sammen med Willis Towers Watson forestået et udbud af rammeaftalen for arbejdsskadeforsikringen. Dette har resulteret i en præmiebesparelse på ca. 10-30 % afhængig af arbejdstype og ca. 20 % i gennemsnit.

Gratis forsikringsgennemgang af virksomheden 

Som noget nyt kan din virksomhed, hvis der er interesse herfor, få gennemgået samtlige forsikringer i virksomheden. Virksomheden kan få et fuldt forsikringstilbud på alle virksomhedens forsikringer.

Din virksomhed kan få tilbudt en grundig analyse af virksomheden og få belyst virksomhedens ricisi – også de ricisi, der ikke er dækning for i jeres nuværende forsikrings-aftale. Dette sikrer, at I får markedets bredeste dækninger og forsikringsbetingelser til særdeles attraktive priser – til fordel for dig og din virksomhed, hvis skaden indtræffer.

Også på den administrative front kan Willis Towers Watson hjælpe med alt fra kontrol af policer, fornyelser og opkrævninger. Derudover bistår de ifm. skader, hvor de både kan stille med egne specialister i form af ingeniører og taksatorer, men også kan hjælpe til ifm. oprettelse af skader, kontrol af udbetalinger mv. Dette betyder at du kan flytte dit fokus over på det der betyder mest for jer.

Willis Towers Watson – Danmarks største forsikringsmægler

En forsikringsmægler er ensbetydende med uvildig rådgivning. Willis Towers Watson i varetager, i modsætning til et forsikringsselskab, udelukkende kundernes interesser. Willis Towers Watson har gennem årene udviklet den traditionelle forsikringsmæglerrolle og har udover forsikringsmæglere egne jurister, ingeniører og valuarer internt i huset. Dette sikrer kunden den fornødne ekspertise i relation til kundens forsikringer.

Protector Forsikring

Protector er et norsk forsikringsselskab som er etableret i 2004. I 2007 blev selskabet noteret på børsen i Oslo og i dag er Protector repræsenteret både Norge, Sverige og Danmark med mere end 150 medarbejdere. Selskabet er godkendt af Willis Market Security.

Nedenstående generelle tariffer gælder fra 2023 ved tegning af arbejdsskadeforsikring hos Protector. Ved indhentning af tilbud tages højde for den enkelte virksomheds skadesforløb.

Kontor                799,00
Markarbejde              8.314,00
Skov- og staldarbejde              8.641,00
Planteskole              6.746,00
Gartneri              6.746,00
Greenkeeper              4.197,00
Korn- og foderstof – Automatiseret arbejde              2.558,00
Korn- og foderstof – Manuelt arbejde              3.998,00
Ingrediensproducenter – Automatiseret arbejde              2.558,00
Ingrediensproducenter – Manuelt arbejde              3.998,00
Kartoffelmelsfabrik – Automatiseret arbejde              2.558,00
Kartoffelmelsfabrik – Manuelt arbejde              3.998,00
Restaurant              2.878,00
Maskinstationer              9.632,00
Pakkeri og lager              3.998,00
Vaskeri (produktion)              6.955,00

Præmien er incl. mæglervederlag.

Få et uforpligtende tilbud:

Det er nemt, gratis og uforpligtigende at få tilbud gennem GLS-A’s forsikringsaftale:

  • Du kan enten udfylde den vedlagte undersøgelsesfuldmagt med angivelse af dit nuværende forsikringsselskab. Herefter indhenter Willis Towers Watson automatisk de nødvendige risikooplysninger, og udarbejder et samlet forsikringstilbud til dig. Fuldmagten sendes til  Kristian.Bech@willistowerswatson.com
  • Alternativt kan du kontakte Willis Towers Watson for yderligere information:

Kristian Bech, telefon 8813 9459, Kristian.Bech@willistowerswatson.com

Spørgsmål til GLS-A

Hvis du har spørgsmål til GLS-A om arbejdsskadeforsikringen, kan du kontakte Christian Mikaelsen eller Jens Poulsen på telefon 87 40 34 00.